آدرس

احمدآباد مستوفی، خیابان ولیعصر شمالی رو به ورزشگاه تختی

  • English
 

سبد خرید

گیج فشار روغنی چیست؟

گیج های فشار را به روش های گوناگونی تقسیم بندی می کنند، یکی از متداول ترین دسته بندی ها، گیج فشار خشک و گیج فشار روغنی است.

گیج های فشار خشک اگرچه کاربرد زیادی دارند، اما معایبی نیز دارند، به طور مثال ممکن است صفحه گیج فشار با رطوبت داخل محیط آسیب ببیند و مقادیر ناخوانا شوند. در این حالت اگر دما خیلی کاهش یابد، رطوبت ممکن است به یخ تبدیل شود که باعث خرابی کامل مانومتر می شود.

مانومتر روغنی

گیج فشار روغنی در واقع اثر پالس های فشار و فشارهای بزرگ و یک دفعه ای را خنثی می کند، که مهمترین مزیت برای انتخاب گیج فشار روغنی در مقایسه با خشک است.

تمامی موارد ذکر شده نشان می دهد که فشارسنج های روغنی نتایج بهتری در سیستم هایی با لرزش و خورندگی بالا دارند. روغن در فشارسنج نه تنها اثرات لرزش سیستم را کاهش میدهد، بلکه باعث عملکرد روان تر قطعات داخلی فشارسنج نیز می شود و اثرات اصطکاکی که همواره به آنها وارد می شود را کاهش می دهد.

کاربرد گیج فشار روغنی 

همچنین پر کردن فشار سنج مانع از خوردگی قطعات داخلی می شود. همانگونه که قطعات لوله بوردون و قسمت حسگر با روغن پوشیده شده اند از خوردگی و اثرات رطوبتی محافظت می شوند. گیج های فشار روغنی معمولا توسط یک سیال شفاف برای دیدن درست و یک سیال تقریبا با چگالی کمی بالا برای گرفتن ضربات فشار و زنگ نزدن اجزا پر میشوند.

یکی دیگر از موارد استفاده از روغن در مانومتر، جلوگیری از یخ زدگی داخل صفحه نمایش گیج میباشد که در نتیجه آن خوانایی گیج با مشکل مواجه خواهد شد. روغن داخل گیج این مشکل را در مکان هایی که اختلاف دما بین روز و شب زیاد میباشد و احتمال ایجاد شبنم روی صفحه گیج وجود دارد را از بین میبرد، همچنین روغن های گیلیسیرین و سیلیکون، از متداول ترین روغن ها برای پرکردن مانومتر ها میباشند.

 استفاده از گلیسیرین در گیج فشار روغنی

با توجه به موارد گفته شده در بالا میتوان از گلیسیرین استفاده کرد زیرا:

  •  به دلیل شفاف بودن میتوان راحت فشار اندازه گیری شده را خواند
  • به دلیل گرانروی مناسبی که دارد از بازی های عقربه جلوگیری میکند
  •  از خوردگی و زنگ زدن اجزا جلو گیری می کند

تماس تلفنی